dilluns, 18 de desembre de 2017

Shoot off de Nadal. 1r Trofeu Armeria Alberto

Com ja és tradicional en el nostre Club des de fa 4 anys per aquestes dates, els tiradors practicants de la modalitat de recorreguts de tir es reuneixen en un esmorzar al bar del camp de tir i després participen en una competició en la modalitat de Shoot Off amb motiu de les festes de nadal.

Aquest any es va organitzar el passat dissabte dia 16 i va comptar amb la participació de 30 tiradors.
Com a novetat, aquest any es va competir combinant un mini rifle del calibre 22, amb el qual calia abatre 3 discos i tot seguit, com és habitual, amb la pistola de cada un s'havia d'acabar abatent 6 metalls entre popers i mini popers.

El guanyador absolut va ser el millor tirador de l'especialitat, Ivan Espílez, en semifinals va guanyar a Dani Muñoz, i en una final ajustada a David Campa, qui havia deixat fora en semifinals a J.R. Fariol.

En el quadre de consolació (perdedors a la primera ronda del quadre general), el guanyador va ser Ramon Bordes, també en una altra final molt ajustada a Xavi Nicolas.

Els regals dels guanyadors i semifinalistes van ser esponsoritzats per Alberto Rojo, soci del nostre club i propietari de l'Armeria Alberto de Lleida, moltes gràcies.
Finalistes:
Finalistes de consolació: