dimarts, 11 de setembre de 2018

6a Fase Copa President de Recorreguts de Tir

Ivan Espílez, campió en open absolut.

Durant el cap de setmana es va celebrar a la ciutat d'Osca la 6a i última fase de la Copa President 2018 de recorreguts de tir, en la qual van participar 235 tiradors de tot Espanya i entre ells hi havia els 7 tiradors del nostre Club que van obtenir diferents resultats encara que tots ells destacables.

Els tiradors van haver de resoldre 10 exercicis de força dificultat tècnica i amb un total de 220 trets mínims, el que va fer que la competició durés des de les 8 del matí fins a pràcticament les 20 del vespre.

Cal destacar el triomf d'Iván Espílez en la divisió d'open absolut per davant de Jesús González de Sevilla i de Manu Piget de Barcelona, ​​que tot i que va començar amb alguna penalització en els primers exercicis, a partir de l'exercici 6 va guanyar tots acabant en total amb el triomf en 6 dels 10 exercicis.
Meritori el segon lloc de Susana Soñora en Open dames, de José Luis Espílez en Open súper veterans i de Manel Jubero en Producció veterà.
L'equip d'open del Club format per I. Espílez, David Campa, S. Soñora i J.L. Espílez va obtenir també el segon lloc per darrere del potent equip de la Policia Nacional i per davant del C.T. Elx.