dimarts, 4 de setembre de 2018

Campionat del món d'armes històriques

Nunci Rodríguez, CAMPIONA DEL MÓN DE TIR

La tiradora del Club de Tir Olímpic Lleida es proclama Campiona del Món de tir amb armes antigues en la modalitat de Walkyria per sisena vegada.
Formant part de l'Equip Nacional, Nunci es va desplaçar a la Ciutat austríaca d'Eisenstadt, juntament amb Josep Triquell, on es va celebrar el 28è Campionat del Món de Tir amb Armes Històriques durant la setmana del 19 al 25 d'agost, en què van participar 395 tiradors de 25 països, quedant Espanya en segona posició en el medaller per darrere del potent equip d'Alemanya i davant de països com EUA, Gran Bretanya, França, etc.

Josep es va fer amb el bronze en la modalitat de Maximilian, Rifle de pedra foguera i junts formant equip van aconseguir una altra medalla també de bronze en aquesta modalitat.
Les dues especialitats, a la distància a 100 metres, són les que dominen en les diferents competicions en què competeixen durant tota la temporada.

Cal destacar la duresa de la competició, a part dels adversaris, per les altes temperatures que van haver de suportar durant tota la setmana que va durar el Campionat.