dimecres, 5 de setembre de 2018

Campionat nacional de França 2018 IPSC - Open internacional

Ivan Espílez, subcampió de la divisió d'Open, i Susana Soñora, 3a Dones Open

Durant els dies 29 d'agost al 2 de setembre s'ha celebrat a la localitat francesa de Chatearoux-Deols el campionat nacional de França de IPSC (recorreguts de tir), obert a tiradors no francesos en ser un open internacional de nivell III.

Van participar més de 600 tiradors de tot Europa entre els quals hi havia 21 espanyols i d'aquests, 5 del nostre club, els quals van haver de resoldre 24 exercicis de força dificultat a causa de les grans distàncies de les targetes i els metalls del tamany més petit que permet el reglament.

Excel·lent resultat d'Ivan Espílez, què va assolir el subcampionat en la divisió d'open, categoria absoluta, al 95% del guanyador, Emile Obriot, actual subcampió d'Europa i bronze en l'últim mundial de França 2017.
Per la seva banda, destacable resultat de la tiradora Susana Soñora, què es va classificar tercera en la divisió d'open categoria de dames.

L'equip del Club format per Ivan Espílez, David Campa, Susana Soñora, Jose Luís Espílez i Joan Ortiz va aconseguir el subcampionat també en la divisió d'open.