dimarts, 1 d’octubre de 2019

Campionat d'Espanya de recorreguts de tir

Iván Espílez, campió d'Espanya

El tirador del Club de Tir Olímpic de Lleida, Iván Espílez, s'ha proclamat campió d'Espanya de recorreguts de tir en la divisió d'Open. La competició s'ha desenvolupat a la localitat madrilenya de Valdemoro, durant els dies 26 al 29 de setembre, on els tiradors participants van haver de resoldre 20 exercicis de diferent nivell tècnic amb un total de 375 trets mínims.

L'èxit, és a més a més, molt meritori en haver guanyat a l'actual campió del món i d'Europa, Jorge Ballesteros.

Ivan Espílez, ja va demostrar en el passat campionat d'Europa celebrat a Belgrad (Sèrbia) del 9 al 15 de setembre, aconseguint un meritori 5è lloc a 1 punt del 4t i a 49 de la medalla de bronze, que estava en un moment òptim de la temporada per guanyar el campionat d'Espanya, objectiu molt difícil precisament en estar l'espanyol que va guanyar el campionat d'Europa.

Representant al nostre club, van participar també, Susanna Soñora i José Luís Espílez en open, David Campa i Francisco J. Rodríguez en estàndard, Daniel Muñoz, José Martin i Àlex Esteve en producció i Joan Ortiz en producció òptics.

Susanna Soñora va obtenir el subcampionat en categoria de dames open i Joan Ortiz el subcampionat en veterans de la divisió de producció òptics.

L'Iván, també es va proclamar campió per federacions amb la selecció catalana, i juntament amb la Susanna i el José Luís, van aconseguir la tercera posició per equips de clubs.

Aprofitant la competició, també es van lliurar els premis corresponents a la Copa President de recorreguts de tir 2019, que es desenvolupa en sistema de lliga puntuant les 5 fases celebrades durant tot l'any en diferents ciutats d'Espanya. Els premiats del nostre club van ser:
  • Iván Espílez, Campió divisió Open general.
  • Susanna Soñora, Subcampiona divisió Open Dames.
  • José Luís Espílez, Subcampió divisió Open Superseniors.
  • Joan Ortiz, Subcampió divisió Producció Òptics Sènior.

ENHORABONA A TOTS!