dilluns, 21 de setembre de 2020

Campionat de Catalunya de Cartutx Metàl·lic

Durant el passat dissabte dia 19 es va celebrar a les nostres instal·lacions esportives el campionat de Catalunya de cartutx metàl·lic, també anomenat de retrocàrrega, el qual se'ns havia concedit la seva organització en els últims dies a causa de la baixa del Club Tir de Mataró, la qual cosa va ser un plus de treball, ja que el comitè organitzador va disposar de pocs dies per organitzar tota la competició.

Representant al nostre club, van participar els esportistes Nunci Rodríguez, José Miguel Triquell, Lluís Bach, Juan Manuel Pérez, Antoni Ceron, José Manuel Álvarez i Josep M. Solans, la qual cosa va fer que hagués representació en totes les modalitats de la competició.

Pel que fa als resultats obtinguts pels tiradors de Lleida, a destacar l'actuació de Lluís Bach que va obtenir el títol en les modalitats de Núñez de Castro Lliure a 50 metres amb 96 punts i en Freire I Brull Lliure a 100 metres amb 91 punts, a més del subcampionat en Núñez de Castro Militar a 50 metres amb 89 punts, les tres disciplines en arma llarga.

Per la seva banda la nostra millor tiradora, Nunci Rodríguez, va obtenir el subcampionat en la modalitat de Freire i Brull Lliure amb 90 punts a 1 punt del campió, Antonio Cerón també va aconseguir el subcampionat en la nova modalitat d'arma curta, Piñal 3 (Martin Cerezo) amb 84 punts, però lluny del campió que aconseguia 97 punts; i José María Solans, va assolir la medalla de bronze en la modalitat de revòlver amb 93 punts a 1 punt del subcampionat i a 3 del títol.

L'organització va estar perfecta representada per l'equip arbitral on tots els àrbitres eren del nostre Club.