dijous, 1 d’octubre de 2020

Campionat d'Espanya de recorreguts de tir (IPSC)

Ivan Espílez, campió a la divisió d'open.


Durant els passats dies 24 a 26 de setembre, s'ha celebrat a la localitat gallega d'As Pontes de Garcia Rodríguez (A Coruña) el campionat d'Espanya de recorreguts de tir, en el qual van participar gairebé 200 tiradors procedents de totes les comunitats autònomes d'Espanya. Per part del nostre club van participar un total de 7 esportistes, amb diferents resultats obtinguts per cada un d'ells.

Els participants van haver de resoldre un total de 12 exercicis, alguns d'ells amb una dificultat tècnica important i, amb un total de 235 trets mínims. A més, condicionats per la climatologia, ja que va ser totalment adversa i els tiradors van haver d'aguantar pluja i vent durant els tres dies de la competició.

Cal destacar, com és habitual, al millor tirador de la modalitat del nostre club Iván Espílez, que va aconseguir el triomf absolut en la divisió d'open, assegurant amb aquest triomf plaça com a campió d'Espanya per al proper campionat del món, a celebrar el 2021 a Tailàndia. El tirador del Club Tir Lleida, va obtenir un total de 955 punts, per davant de José Zanón, de València, amb 909 punts i, de Jesús González, de Sevilla, que va aconseguir 866 punts.

Per la seva banda, Víctor Riubrugent va assolir el subcampionat en la categoria sènior (+50) de la divisió d'open i, 4t absolut.
També, cal ressaltar el 7è lloc d'Horaci Bernabé en open i, de Daniel Muñoz en producció.

Per equips, el Club Tir Lleida va obtenir el triomf en la divisió d'open i, els mateixos participants representant a la Federació Catalana també van aconseguir el títol de campions d'Espanya per federacions autonòmiques. 
Iván Espílez durant l'execucció d'un exercici.