Inscripcions

Aquí podreu trobar les inscripcions actives per les competicions organitzades pel club o per competicions de caràcter autonòmic o estatal.

Campionat de Catalunya de Recorreguts de tir

Dies de competició
  • Pre-match: 6 de novembre de 2020
  • Match 1: 7 de novembre de 2020
  • Match 2: 8 de novembre de 2020
Hora inici: 9.00 hores
Data límit per fer la inscripció: De l'11 al 26 d'octubre de 2020
Stages: 9
Trets mínims: 175
Preu: 55 €
 
Observacions: Obligatori realitzar la inscripció oficial a través del vostre club. Totes les inscripcions efectuades per la data inicial (juliol) van quedar anul·lades i es va retornar l'import de la inscripció a tots els participants, per la qual cosa qui vulgui participar en aquesta nova data haurà d'efectuar tots els tràmits pertinents, què són inscriure's i pagar la inscripció obligatòriament mitjançant el seu club i paral·lelament efectuar la inscripció per la web del Practiscore, que serà el mètode de puntuació utilitzat.

La competició es desenvoluparà en dos dies (dissabte i diumenge), i cada dia podran participar fins a 72 tiradors (8 esquadres de 9 tiradors). El moment d'escollir el dia de tirada serà quan feu la inscripció pel Practiscore, moment en què, a part de seleccionar el dia en què desitgeu tirar, també us haureu d'incloure en una de les esquadres disponibles.

En principi el Prematch del divendres només està disponible pels membres de l'Staff i autoritzats, per la qual cosa si algú només pogués tirar aquest dia s'haurà de posar en contacte amb el Match Director per tal de sol·licitar autorització exposant els motius.

Us informem que l'obertura d'inscripcions serà el diumenge 11 d'octubre a les 12:00 hores. Us aconsellem que si només disposeu d'un dia per tirar feu la inscripció en aquell mateix moment per no quedar-vos fora.