dimecres, 21 d’octubre de 2020

Trofeu Memorial Antoni Prim

Diumenge passat es va celebrar la tradicional tirada en memòria d'un dels fundadors del club de tir de Lleida Sr. Antoni Prim, que corresponia a la seva XLIII edició i la segueix col·locant com a competició de tir esportiu més antiga de Lleida.

En aquest XLIII Memorial Antoni Prim van participar un total de 40 tiradors entre els quals hi havia representants dels cossos de seguretat de l'Estat, Guàrdia Urbana de Lleida, Cossos de Mossos d'Esquadra i del Cos Nacional de Policia, que van actuar com a equips convidats.

En aquesta competició es dispara amb arma curta dels calibres, 32 SW, 38 SW i 9 mm parabellun, s'efectuen un total de 30 trets de competició dividit en dues sèries de 15 trets en 15 minuts, en posició dempeus i sobre blancs clàssics situats a 25 metres.

Es van repartir un total de 18 trofeus i regals donats pels organismes de Lleida i entitats particulars, els quals van ser lliurats per les autoritats assistents a l'acte Srs. Sergio González Regidor d'Esports, Jaume Rutllat Diputat de la Diputació, Joan Segura Representant d'Esports a Lleida, Coronel Fernando Rodríguez de Ravenna Subdelegat de Defensa, Ramon Ibarz Intendent Cap Guàrdia Urbana, José Manuel Garcia Comissari del CNP i Antoni Mestre inspector de Mossos.

Els Tiradors que van copar els llocs de pòdium van ser:
  1. Antonio Riera, amb 275 punts sobre 300.
  2. Ernesto Berges de Carballo, amb 274 punts.
  3. Antonio Sabate, amb 269 punts.

Lliurament Plaques a Socis d'Honor i Mèrit
Aprofitant l'acte, es va procedir al lliurament de la placa de Soci d'Honor al Sr. José Manuel Garcia Comissari del Cos Nacional de Policia i la placa de Soci de Mèrit al Sr. Sergio González Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Lleida.