diumenge, 8 de novembre de 2020

Campionat d'Espanya d'armes històriques

Nunci Rodríguez aconsegueix 4 medalles d'or


Durant els dies 22 al 25 d'octubre s'ha celebrat a Granada, esquivant els problemes que aquest any està ocasionant la Covid 19, el campionat d'Espanya d'armes històriques en el qual van participar representant al nostre Club i a la Federació Catalana els millors tiradors del nostre Club i de Catalunya, Nunci Rodríguez i José Miguel Triquell.

Van participar, com és habitual, en diverses modalitats en les quals en global van obtenir un total de 6 medalles en l'àmbit individual i una a nivell per equips.

Cal destacar el resultat de Nunci Rodríguez que va aconseguir 4 medalles totes elles d'or en Walkyria amb 92 punts, Maximilian Original amb 73 punts, Minie Original amb 88 punts i Whitworth original amb 91 punts.

Per la seva banda, José Miguel Triquell ha aconseguit la medalla de plata en Maximilian Original amb 68 punts i la medalla de bronze en Whitworth Original amb 82 punts.

Per equips, els dos esportistes van aconseguir la medalla de plata a Rigby per a Catalunya, formant equip amb Xavi Fau de Tarragona.